Професионалното обучение – ключ към успеха

 

1. Искате атрактивна работа  и добро възнаграждение? – всички го  искат , но въпреки това светът е пълен с неудачници и аутсайдери, с  хора които не могат да намерят пътя към успеха. Житейските кръстопътища са шанс за промяна на посоката и за ускоряване на развитието, но крият и риск от неуспешен преход. Приспособяването често е съпроводено от стрес, хаос, страхове и несигурност. Мнозина остават в примката на старото, догмите и предразсъдъците, като така не успяват да се въз­ползват от възможностите, предлагани от ставащите промени.Ако вие четете този текст  сте изправени пред уникалния шанс да получите отговор на един елементарен въпрос:

2. Как може да имате и двете?  - 

Ние ви даваме отговора  който е и ключ към вашия успех – освен силно желание  за успех   трябва да имате подходяща квалификация и  сертификат  за съответните знания и умения!  Да, отговора е много прост, но не бързайте да се разочароват- ще ви кажем  и още нещо…!

3. Къде може да се квалифицирате и да имате сертификат за това ?

 В Център за професионално обучение към ЕТ”Певик Ваян-Виктория Георгиева”-Разград;  Лиценз  № 200312103/8.12.2003 год. от НАПОО

Тел. 0888 303 712 ; факс 084 660 876 ,   E-mail    pgeo@abv.bg   ;   

- Офис- 100.00 кв. м.,адрес: 7200  гр. Разград, ул. “Свети Климент” № 102

Обзавеждане: бюра-3 бр; стелажи-7 бр.; столове-34 бр.; маси-6 бр.; бюра за компютри-5 бр., климатик- 1бр.

  Оборудване и технически средства: компютри-13 бр.; сървър-1 бр.;  тел./факс-1 бр.; принтер-3 бр.; копирна машина-2 бр.; щрайбпроектор-1 бр..;мултимедиен проектор – 1 бр.; скенер-2 бр. ;  ИНТЕРНЕТ;бяла/черна дъска, флипчарт ,  машина за подвързване, ламинатор, телевизор – 2 бр.; DVD – 1 бр., видеокасетофон- 1 бр.

 

4. Какво получавате?  -  

перфектна подготовка по избрана от вас специалност,  съответните сертификати за проведеното професионално обучение,  предложения за работа, възможности и шанс за пълноценна реализация.Шанс да не бъдете неудачник!Може би ще Ви се стори странно, но ако сте си поставили амбициозната задача да  успеете  първото нещо, което трябва да направите е внимателно да се вгледате в себе си. Можете ли да сте предприемчиви?  Мобилизирайте се и ни  потърсете.

Ние сме готови да Ви помогнем!